Aanmelden diensten Borchuus

De komende zondagen willen wij graag de diensten in de huidige vorm uitbreiden met een half uur (11:30 – 12:00 uur).
Tijdens dit half uur extra willen we graag de Maaltijd van de Heer vieren en ruimte bieden voor een stukje vrije invulling.
Alleen het eerste uur van de dienst zal worden gestreamd!

In verband met de nu geldende corona maatregelen, mogen er maximaal 30 personen in de grote zaal aanwezig zijn (exclusief medewerkers). Voor een plek in de dienst zal je je dus moeten aanmelden.
Ben je een zondag geweest, dan wacht je met aanmelden voor de daarop volgende zondag tot donderdag 12.00 uur. Zijn er donderdag na 12.00 uur nog plekken vrij, dan is iedereen vrij om zich aan te melden. Dit om te zorgen dat iedereen de gelegenheid krijgt om regelmatig een dienst te bezoeken.
De sluitingstijd voor de aanmeldingen is zaterdag 12.00 uur, daarna kun je je niet meer aanmelden.

Het is wel de bedoeling dat iedereen vanaf 13 jaar zich persoonlijk aanmeldt. Meld jezelf en je familieleden alleen aan als je klachtenvrij bent! Krijg je voorafgaand aan de dienst corona gerelateerde klachten of besluit je om een andere reden toch niet te komen, meld je dan weer af. Dan kan iemand anders in jouw plaats gaan.

Voor de kinderen t/m 12 jaar is er iedere zondag club en crèche. Bij aanmelding graag aangeven hoeveel kinderen er meekomen.

Werk je mee aan een dienst op een specifieke zondag, zoals combo, techniek, koster, clubleiding etc. dan hoef je je niet aan te melden. Wel zullen bij binnenkomst je gegevens geregistreerd worden. De andere leden van je gezin die naar de dienst gaan, moeten zich dan natuurlijk wel aanmelden.

De dienst is via een livestream te volgen voor de mensen die niet in de zaal passen. De link voor de livestream wordt ieder weekend naar alle leden gemaild.

Informatie over de dienst:

De dienst duurt van 10.30 tot 12.00 uur, in het laatste half uur zal de Maaltijd van de Heer gevierd worden en is er ruimte voor vrije invulling. Er wordt niet meegezongen met het combo, meeneuriën mag wel.

In het Borchuus volg je de verplichte looproute en volg je de aanwijzingen op van de koster of gastheer/gastvrouw.
In de grote zaal krijg je een plaats toegewezen, zodat we de 1,5 meter kunnen waarborgen. Kom niet te vroeg, maar zeker ook niet te laat! Het is vervelend als je nog naar je plaats gebracht moet worden terwijl de dienst al begonnen is.

De garderobe wordt niet gebruikt, dus jassen moeten meegenomen worden de zaal in.

Kinderen gaan vóór de dienst meteen naar boven naar hun clubs en crèche. Volg hiervoor de aanwijzingen op van de koster of gastheer/gastvrouw.

Beperk zoveel mogelijk het toiletbezoek.

De koster of gastheer/gastvrouw geeft aan wanneer je de grote zaal kunt verlaten.
Voorlopig is er na de dienst nog geen koffie en thee.

Hieronder kun je je aanmelden voor de diensten.

Het is de bedoeling dat iedereen vanaf 13 jaar zich persoonlijk aanmeldt, dus één persoon per aanmelding!