Upstream café Aalten

Iedereen heeft wel een buurman of buurvrouw, een collega, kennis, vriend of vriendin die je graag meer zou willen vertellen over wat jij hebt gevonden in je geloof in Jezus.

Dit bericht is geplaatst op 29-10-2021

Je gunt het die ander ook zo! Maar hoe pak je dit aan, dit is vaak super lastig. Upstream café is dan de plek waar je zo iemand makkelijk mee naar toe kunt nemen. Een plek waar geloof en ontmoeting centraal staan. Een gezellige plek in het oude café van Aalten, waar tijd is voor ontmoeting en waar we samen kijken naar een stream met een toegankelijke boodschap en eigentijdse muziek.

Het doel is dat mensen iets van de liefde van God gaan zien. Het mooie is dat we hebben gezien dat op alle avonden jong & oud komen. Mensen zijn benieuwd en willen graag zelf een keer een avond meegemaakt hebben voordat zij iemand anders meenemen. We horen ook dat mensen het zelf gewoon fijn vinden om andere mensen te ontmoeten, ook dat is helemaal goed en ook dan ben je van harte welkom!

Jongeren vinden het ook gezellig om elkaar op deze plek te ontmoeten. Geweldig! Ben je gewoon benieuwd? Of loop je rond met vragen of voel je je misschien eenzaam… Elke zondagavond vanaf 19 uur staat de koffie voor je klaar. Wij hopen en bidden dat Upstream café een plek mag zijn waar iedereen zich welkom voelt. Dat het een plek is waar hoop en de liefde van God zichtbaar en voelbaar zijn.

We zien uit naar je komst!

Landstraat 2 Aalten

Klik hier voor een mooi artikel over het Upstream café Aalten in de Gelderlander.

 

Upstream Cafe is geen nieuwe kerk, maar juist een brug naar de bestaande lokale kerken. Het initiatief staat ten dienste van de bestaande kerken. Het doel is om op een laagdrempelige manier mensen te helpen in hun zoektocht naar God. Uiteindelijk worden deze mensen geholpen om een plek te vinden in een lokale kerk. (meer informatie www.upstreamcafe.nl)