Inzamelingsactie voor Oekraïne in Varsseveld

Invulling geven aan missionair gemeente-zijn dat kan in de maand juni door je samen met ons in te zetten voor de mensen in Oekraïne.

Dit bericht is geplaatst op 07-05-2023

Wat gaan we doen?
Zaterdag 10 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur houden we in Varsseveld op twee locaties een inzamelingsactie. 

Waar? 
We hebben de Plus en het Borchuus enthousiast weten te maken voor deze actie en zij zijn bereid gevonden om ons hierbij te helpen.

Hoe gaan we dat doen?
Bij de Plus delen we boodschappenlijstjes uit bij de ingang van de winkel. Het is de bedoeling dat men één of meerdere producten van het lijstje koopt en bij de uitgang bij ons inlevert.

Ook bij het Borchuus is een inzamelingspunt voor producten voor Oekraïne en komt een informatiepunt over het werk van Childrens Care Oekraïne.

Als ThuisFrontCommisie van Childrens Care Oekraïne dagen we jullie uit om je 2 uurtjes (meer mag natuurlijk ook) in te zetten en deze actie voor de minder bedeelden samen met ons tot een groot succes te maken. 

Geef je op voor het uitdelen van de boodschappenlijstjes bij de Plus, hulp in de winkel bij de tafel met producten voor de actie, het in ontvangst nemen van de producten bij de uitgang van de Plus, het in ontvangst nemen van producten bij het Borchuus of het vervoer van volle dozen naar de Wingerd in Westendorp.

Opgeven kan bij Leo de Ruiter
deruiterleo@gmail.com 
Bellen kan ook: 06 52567692