Startzondag 4 september 2022

Van harte welkom op de Startzondag!

Dit bericht is geplaatst op 05-08-2022

Het komt steeds dichterbij, de start van het nieuwe Wingerdseizoen!
Ook al is het voor velen van ons nog vakantietijd, toch wordt er al weer druk nagedacht over het nieuwe Wingerdseizoen. En zoals altijd luiden we dit nieuwe seizoen in met de Startzondag die dit jaar plaatsvindt op zondag 4 september 2022. We beginnen de dag wel met een dienst, net als anders, maar deze dienst zal niet in het Borchuus gehouden worden. De dienst wordt buiten gehouden, op dezelfde locatie waar ook de rest van het programma is. Er is geen club en crèche voor de kinderen, we beleven deze dienst gewoon met z'n allen.

Locatie: Familie van Egmond, Veenweg 22, Varsseveld.
Tijd: Vanaf 10.30 uur koffie met wat lekkers, 11.00 dienst buiten.
Aansluitend lunch en daarna een leuk programma voor jong en oud. Met o.a. een spelcompetitie, springkussen voor de kinderen en lasergame voor de jongeren.

Parkeren kan langs de beek, maar we vragen jullie indien mogelijk op de fiets te komen vanwege de beperkte parkeergelegenheid. Ook vragen we jullie om zoveel mogelijk een eigen stoel of kleed mee te nemen. Mocht dit nu niet lukken omdat je op de fiets komt, wij zorgen dat er een aantal stoelen aanwezig zullen zijn.

In verband met de hoeveelheid in te kopen eten, hebben we graag een indicatie van het aantal mensen wat we kunnen verwachten. Dus het zou fijn zijn als je je even aanmeldt via het formulier op de website. Voor het maken van gevarieerde groepjes voor de spelletjes, willen we ook graag de namen en leeftijden van iedereen weten die zich opgeeft.

De uiterste aanmelddatum is inmiddels verstreken. Mocht je toch nog graag willen komen, stuur dan even een mail naar mediateam@cgdewingerd.nl

Kom je maar een deel van de dag en ben je er bijvoorbeeld niet bij met de spellen, geef dit dan even aan bij de opmerkingen in het aanmeldformulier. Dan kunnen we hier rekening mee houden met het indelen van de groepen. Wil of kun je echt niet meedoen met de spellen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om de anderen aan te moedigen of te helpen in de begeleiding van de spellen.

En natuurlijk is iedereen welkom, ook de gasten die regelmatig de Wingerd bezoeken of mensen die geen Wingerdlid zijn en wel meedraaien in een huiskring of in een combo. Dus nodig ze uit, geef ze een uitnodiging en vraag of ze zich even aanmelden. Er ligt een stapeltje gedrukte uitnodigingen in de Agora.