Mannenconferentie 24 en 25 februari 2023

Reminder! Je hebt nog twee dagen de tijd om je aan te melden voor de mannenconferentie in februari 2023!

Dit bericht is geplaatst op 28-10-2022

Het mannenweekend in Lunteren was binnen de Wingerd een begrip. Het is echter al weer een aantal jaar geleden dat we met een grote groep mannen op pad zijn geweest.

Maar het kan weer en dat ook nog op een nieuwe locatie: Conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn, prachtig gelegen in de bossen.

De conferentie wordt gehouden op vrijdag 24 en zaterdag 25 februari 2023. Het thema is ABBA. Wat is er mooier om te weten en te ervaren dat je geliefd bent door onze God en Vader! Hoe mooi is het dan om dit als mannen samen (opnieuw) te gaan ontdekken en elkaar daarin ook te mogen bemoedigen. Niet alleen tijdens de bijeenkomsten maar ook tijdens de wandeling, een biertje of een borrel en niet te vergeten de hapjes en maaltijden.

De kosten voor overnachten en eten bedragen € 147,50. Verdere informatie kan je vinden via : https://www.mannenconferentielunteren.nl/conferentie/conferentie-2023

Als je zin hebt om samen met een groep vanuit de Wingerd te gaan dan kan je je opgeven bij mij. Stuur een mail met je naam, adres, woonplaats, geboortedatum en telefoonnummer naar smitsclm@gmail.com. Inschrijven bij mij kan tot uiterlijk zondag 30 oktober 14:00 uur.

In tegenstelling tot eerdere jaren moet er waarschijnlijk direct betaald worden. Indien dat zo is dan ontvang je van mij een Ibannummer waar je het bedrag op kunt overmaken.

Ik kijk uit naar jullie inschrijving mannen!

Groet,
Michel Smits