Mannenconferentie 23 en 24 februari 2024

Speciaal voor de mannen onder ons! Heb je zin om mee te gaan met de mannenconferentie?

Dit bericht is geplaatst op 30-09-2023

Wat is het toch mooi om samen met elkaar gemeente te zijn. Met elkaar God ontmoeten in de gemeente maar ook op andere momenten, binnen en buiten de Wingerd. Uiteraard kan de mannenconferentie hierbij niet ontbreken. Vorig jaar was het weer genieten nadat het een aantal jaren niet gehouden kon worden. En dat op een mooie nieuwe locatie: Conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn, prachtig gelegen in de bossen.

De conferentie wordt gehouden op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari 2024. Het thema is "Zo Vader zo Zoon". Afgelopen jaar mochten we ervaren dat we geliefd zijn door onze God en Vader! Hoe mooi is het dan om nu als mannen samen (opnieuw) te gaan ontdekken hoe we meer en meer op Jezus mogen gaan lijken.  Elkaar daarin ontmoeten en bemoedigen. Niet alleen tijdens de bijeenkomsten maar ook tijdens de wandeling, een biertje of een borrel en niet te vergeten de hapjes en maaltijden. Dit jaar wordt het 25 jarig jubileum van de conferentie gevierd en de ervaring leert dat ze er een leuk feestje van kunnen maken.

De kosten voor overnachten en eten bedragen € 157,50. Verdere informatie kan je vinden via https://www.mannenconferentielunteren.nl

Als je zin hebt om samen met een groep mannen vanuit de Wingerd te gaan dan kan je je opgeven bij mij. Stuur een mail met je naam, adres, woonplaats, geboortedatum en telefoonnummer naar smitsclm@gmail.com. Inschrijven bij mij kan tot uiterlijk maandag 30 oktober 20:00 uur. 

In tegenstelling tot eerdere jaren moet er waarschijnlijk direct betaald worden. 30 oktober ontvang je van mij een betaalverzoek zodat ik 2 november iedereen kan opgeven.

Ik kijk weer uit naar jullie inschrijvingen mannen! 

Groet,
Michel Smits