Reminder huwelijksweekend 18 en 19 november

Voor het huwelijksweekend hebben we een andere en meer sfeervolle locatie gevonden: het makelaarscafé van Kees Ritmeester in Aalten centrum. Ondertussen hebben zich al een mooi aantal stellen opgegeven hieraan deel te willen nemen waaronder ook jongeren die nog niet getrouwd zijn.

Dit bericht is geplaatst op 23-10-2022

Maar er is nog genoeg ruimte om je ook samen met je partner op te geven. Doe dat snel want we eindigen de inschrijftermijn aan het einde van deze maand.

Nog even de belangrijkste feiten op een rij:
Wanneer: vrijdagavond en zaterdag 18 en 19 november
Waar: Makelaarscafé IetsAndersMakelaars Aalten
Opgeven kan tot: 31 oktober 2022
Kosten: niet hoog, wellicht een vrijwillige bijdrage (voor onkostenbestrijding)

Koffie, thee, lunch et cetera inbegrepen.

Klik hier om je aan te melden.

Hieronder vind je nog het oorspronkelijke bericht met iets meer info:

 

Verdiepen, vernieuwen, repareren of voorbereiden?

Wat is er dan mooier om een kort weekend apart te zetten om je huwelijk een verdiepingsslag te geven? Voor wie is het bedoeld?

  • Ook als je nu al een goed huwelijk hebt, dan is een bemoediging of verdieping altijd welkom.
  • En als je huwelijk deuken of scheurtjes heeft gekregen, ook dan is zo’n huwelijksweekend een prachtige kans om aan herstel of vernieuwing te werken.
  • En als je van plan bent om in het huwelijksbootje te stappen, dan is dit weekend een prima voorbereiding.

Kortom, voor alle huidige en aanstaande echtparen kunnen 18 en 19 november geweldige dagen worden. Het team van TripleCord komt ons helpen om twee ontspannen dagen in te vullen rond al die aspecten van het huwelijk waar verdieping of verfrissing zulke mooie resultaten kan opleveren.

Wil je een indruk van het programma van zo’n weekend of getuigenissen lezen? Kijk op www.TripleCord.nl

Geef je zo snel mogelijk op!

Het programma bestaat uit 4 blokken. We beginnen op vrijdagavond 18 november om 19.30 uur (inloop) en het eindigt op zaterdag 19 november rond 16.30 uur. Geef je snel op en moedig je vrienden aan om ook mee te doen aan deze activiteit van De Wingerd. En – niet onbelangrijk – bid voor deze dagen. Dat God dit huwelijksverdiepingsweekend voor onze gemeente tot grote zegen gaat gebruiken. Want elk huwelijk is een geheimenis dat iets laat zien van het wonder van de band tussen Christus en Zijn Gemeente.

Team GL,
Arie, Johnny en Jos