Huwelijksweekend in de Wingerd - 18 en 19 november

Het huwelijk is een van de mooiste dingen die God al in het begin van de schepping als fundament heeft neergelegd. Een ‘geheimenis’ noemt de Bijbel het huwelijk zelfs in het Nieuwe Testament. Je kunt er iets van de Glorie van God in zien en ook iets van Zijn plannen. Geen wonder dat dat huwelijk zo wordt aangevallen in onze tijd.

Dit bericht is geplaatst op 21-09-2022

Verdiepen, vernieuwen, repareren of voorbereiden?

Wat is er dan mooier om een kort weekend apart te zetten om je huwelijk een verdiepingsslag te geven? Voor wie is het bedoeld?

  • Ook als je nu al een goed huwelijk hebt, dan is een bemoediging of verdieping altijd welkom.
  • En als je huwelijk deuken of scheurtjes heeft gekregen, ook dan is zo’n huwelijksweekend een prachtige kans om aan herstel of vernieuwing te werken.
  • En als je van plan bent om in het huwelijksbootje te stappen, dan is dit weekend een prima voorbereiding.

Kortom, voor alle huidige en aanstaande echtparen kunnen 18 en 19 november geweldige dagen worden. Het team van TripleCord komt ons helpen om twee ontspannen dagen in te vullen rond al die aspecten van het huwelijk waar verdieping of verfrissing zulke mooie resultaten kan opleveren.

Wil je een indruk van het programma van zo’n weekend of getuigenissen lezen? Kijk op www.TripleCord.nl

Geef je zo snel mogelijk op!

Het programma bestaat uit 4 blokken. We beginnen op vrijdagavond 18 november om 19.30 uur (inloop) en het eindigt op zaterdag 19 november rond 16.30 uur. Geef je snel op en moedig je vrienden aan om ook mee te doen aan deze activiteit van De Wingerd. En – niet onbelangrijk – bid voor deze dagen. Dat God dit huwelijksverdiepingsweekend voor onze gemeente tot grote zegen gaat gebruiken. Want elk huwelijk is een geheimenis dat iets laat zien van het wonder van de band tussen Christus en Zijn Gemeente.

Klik hier om je aan te melden.

Team GL,
Arie, Johnny en Jos