Wingerd Special met Corjan Matsinger en Generation

Dit bericht is geplaatst op 14-05-2024

Op 26 mei komt Corjan Matsinger naar de Wingerd. Corjan is een enthousiast spreker, schrijver, jongerenwerker en theoloog. 

 

Wat kun je verwachten deze ochtend?

Een preek met humor over karakterontwikkeling rondom het thema 'Jachtseizoen'. Met elementen uit de Youtube serie 'Jachtseizoen' en een vleugje 'Kamp van Koningsbrugge'.
Verder lekker veel muziek waarvoor de band Generation uitgenodigd is.


Deel de flyer via whats app en nodig zoveel mogelijk mensen uit!
 

Meer over Corjan Matsinger:

Zijn drive is om jongeren in contact te brengen met de bron van het leven: God. Tijdens de Coronatijd sprak hij in Beam kerkdiensten. Op de website van de EO wordt hij een ‘religieus trendwatcher genoemd’. Hij werkte eerst voor Youth for Christ en is daarna het avontuur aangegaan om ‘Young and Holy’ op te zetten. Young and Holy ontwikkelt jongerenconcepten, zoals Sirkelslag, een pubquiz of het wereldverbeteraarsdiner. Samen met Reiner Sonneveld schreef hij het boek: ‘Het voordeel van de twijfel’. Op zijn website zegt hij: ‘Ik heb een passie voor spreken, daarom klauter ik graag het podium op voor spreekbeurten voor jongeren tijdens jeugddiensten en festivals. Ik grasduin in mijn vrije tijd graag in goede boeken en dwaal verwonderd rond in de wondere wereld van de popmuziek met een lichte voorkeur voor de ‘heilige herrie’ van Cash, U2 en Coldplay’.