Mariëlle en Manu

Klik hier om te geven voor Marielle en Manu

Even voorstellen:

Wij zijn Manu en Mariëlle. In 2022 vertrok Mariëlle naar Zuid-Afrika om daar als zendelinge aan het werk te gaan bij Jeugd met een Opdracht. Hier ontmoette ze Manu, die daar sinds 2019 werkzaam is. Jeugd met een Opdracht is een zendingsorganisatie met als missie ‘To know God and make Him known.’ Het focust op jongeren om hen dieper te laten groeien in hun relatie met God en vervolgens te proeven van zendingswerk door een drie maanden durende zendingsreis. 

Toen wij een zendingsreis voor een groep jongeren in Azië leidden, heeft God ons een nieuwe passie gegeven voor ‘frontier missions’ oftewel het evangelie bekend maken bij degenen die nog niet weten wie Jezus is en wat Hij voor ons gedaan heeft. Manu komt zelf uit Azië en dit werelddeel is enorm ‘onbereikt’ in vergelijking met andere delen van de wereld. Slechts een klein percentage van de mensen daar kent de Here Jezus. Wij hebben het verlangen om voor langere tijd naar Azië te gaan. Wij willen iets voor de mensen kunnen betekenen en ze bekend maken met God. Wij beseffen dat wij hiervoor meer handvatten, richting en visie van God nodig hebben. Wij willen niet onvoorbereid vertrekken. Om deze reden hopen wij ons hier komend jaar op voor te kunnen bereiden door een cursus te gaan volgen bij WEC International hier in Nederland. 

'WEC staat voor Wereldwijde Evangelisatie voor Christus. WEC Nederland is onderdeel van WEC International, een zendingsorganisatie die het Evangelie van Jezus Christus wil verkondigen op plekken waar dit nog niet of nauwelijks is gebeurd. De primaire focus van WEC is het stichten van christelijke gemeenten op plaatsen waar die nog niet zijn.’ (www.wec-nederland.nl)  Tijdens de cursus zullen wij vijf volle dagen in de week training krijgen om ons hierin te bekwamen.

Wij hopen en bidden om de komende tijd en tijdens de cursus meer duidelijkheid van God te krijgen over waartoe Hij ons precies roept en hierin bekwaam te worden. Een aantal onderwerpen uit de cursus zijn: Interculturele studies; Kerkstichting; Zendingsethiek; Cross-cultureel conflictmanagement en Teamwerk en leiderschap. Meer informatie over de cursus kunt u vinden via deze link www.cornerstonecollege.eu 

Voor zowel ons werk bij Jeugd met een Opdracht als de cursus en het werk dat wij later willen gaan doen zijn wij afhankelijk van giften om in ons levensonderhoud te kunnen voorzien en om later ook zelf iets te kunnen beginnen op de plek waar God ons roept.