Pastoraat, luisterend oor, gebed, vragen…

Hallo allemaal,

We maken op dit moment een bijzondere en een beetje een ‘rare’ tijd mee. We hebben dit nog niet eerder met elkaar meegemaakt. Ik merk dat er om me heen vragen zijn, maar ook stress, verveling, moeite, piekeren, enz.
Gelukkig hebben wij een Grote, liefdevolle God en Heer die voor ons zorgt en alles in zijn hand heeft. Daar mogen we op vertrouwen en op terug vallen in deze bijzondere tijd.
Ik kan op dit moment niet even langskomen voor een gesprek, een luisterend oor, bemoediging, knuffel en/of gebed. Ik denk aan jullie en bid voor jullie.
Maar ik wil hierbij vooral aanbieden dat jullie mij mogen bellen, appen of mailen als je daar behoefte aan hebt. Het maakt niet uit waarvoor. Doe het gerust. Zo kunnen we er juist ook in deze tijd voor elkaar zijn.

Hartelijke groeten,
Anneke Wattel

Dit bericht is geplaatst door Anneke Wattel

Neem contact op:

Email: annekewattel@gmail.com

Telefoonnummer: 06-12305951